نگاشته شده توسط: جعفر پویه | آوریل 18, 2011

کالگوشتی

تهیه و تحقیق: بهجت جوادی

با درود بی پایان به تمامی هم ولایاتی‌های کیلانی در تمام نقاط این کره خاکی بویژه در کیلان عزیز،
آشپزی یک هنر است، مثل خطاطی، نقاشی یا نوازندگی و چه بسا مهمتر از آنها. غذاهایی که با آگاهی و درستی تهیه می شوند، سبب رشد سالم جسمی و ذهنی افراد میگردند. همین امر می تواند یکی از دلایل شکوفایی استعدادها و خلاقیت‌ها باشد. مخلوط کردن آگاهانه چندین مواد غذایی خام با یکدیگر، مزه دار کردن آنها با ادویه های متفاوت، پخت و یا سرخ کردن آنها در حد لازم و ضروری، عواملی هستند که وقتی با علاقه و سرمایه گذاری وقت توام می شوند، غذائی را به وجود می آورند که انسان از خوردنش لذت میبرد، رشد می کند و بعدها میتواند از این رشد جسمانی و عقلانی برای خلق آثاری که مسلمن استعدادش هم در او نهفته است، بهره ببرد. … ادامه مطلب


Responses

  1. واقعا این یکی از غذاهای ویژه کیلونی هاست.
    البته مرجو هم اگر داشت نور علی نور می شد.

  2. سلام آقای طیبی عزیز،
    از توجه شما نسبت به مطالب آشپزی بی نهایت سپاسگزارم .غذا های سنتی کیلان هم مانند همه شهر ها و روستاهای دیگر جهان از تنوع چشمگیری برخوردار بود. چشم با مرجو شم درست مونم.
    شاد و سلامت باشید

  3. سلام و خسته نباشد
    من هم کیلانی هستم خوش حال میشوم با بچه محلم تبادل لینک کنم.
    حتما سری بزن منتظرت هستم.

  4. سلام نگین کیلان عزیزِ من هم خوشحال میشوم که با شما آشنا شوم و تبادل لینک کنم.
    شاد و سلامت باشید

  5. Doorood bar shoma,dige dasht in ghazaye keloni az yadam pak mishod


پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

دسته‌ها

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: