نگاشته شده توسط: جعفر پویه | نوامبر 7, 2010

آبنبات کِلونی

تهیه و تحقیق: بهجت جوادی

سلامی به زلالی آب چشمه های کیلان بر شما عزیزان
با نوشیدن یک استکان چای داغ چطورید ؟ من که چه در سرمای ۲۰- و چه در گرمای ۴۰ + با آن کاملا موافقم و تا آنجا که با کیلانیهای عزیز آشنایی دارم آنها هم همینطور. چای را تلخ میپسندید یا با شکر یا اینکه نه، به همراه نوشیدن چای کامتان را با یک حبه قند شیرین میکنید؟
اگر عزیزی طعم آبنباتهای (شکلاتهای) کیلانی را چشیده باشد؛ نه چای را تلخ میپسندد، نه با شکر و نه با قند، بلکه فقط با آبنباتهای کیلانی تُرد و معطر به طعم هل و غیره. بانوان خوش سلیقه و خلاق کیلانی با بکار گرفتن ادویه های مختلف در انواع غذاها و شیرینیها به آنها مزه و طعم‌های دلپذیر داده و میدهند. در این مورد آبنباتهای کیلانی نیز از این قاعده مستثنا نیستند .

ادامه مطلب

Advertisements

Responses

  1. خیلی سپاسگذارم از دستور های آشپزی شما من خودم عاشق آبنبات کیلانی هستم امیدوارم بادستور ساخت دیگر خراب نشود آبنباتمان

  2. ممنون خانم جوادی،
    همواره شیرین کام باشید.

  3. با درودی بی پایان ،
    از توجه شما عزیزان بی نهایت سپاسگزارم .
    بهجت جوادی

  4. سلام خانم جوادي خيلي خيلي ممنون

  5. با درود فراوان به شما الناز عزیز و همه عزیزانی که به این سایت توجه و عنایت دارند.
    از تک تک شما بی نهایت متشکرم .
    بهجت جوادی

  6. سلام ودرود خدمت شما خانم جوادي اگر ممكن از صنايع دستي كيلان هم بگوييد

  7. سلام الناز عزیز،
    من آشنایی چندانی با صنایع دستی کیلان ندارم .با این حال سعی خواهم کردبعد از تحقیق مفصلی، مطالبی در این مورد برایت بنویسم .
    از توجه و علاقه شما خوشحالم
    بهجت جوادی


پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

w

درحال اتصال به %s

دسته‌ها

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: